Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervila vid havet

 

Strandängar

             flacka utan snö

                        vintervindars bädd

 

där vindar mojnar

och kuling kojar

bland mjuka dyner

i gulnat gräs

 

där vindpustar kurar

hos strån i tuvor

somnar i stiltje

 

där färger lagt sig

matta i träda

där strandblommor sover

 

ensam står purpurbjörken

i en dröm

bland rosa klippor




Fri vers av Regina E
Läst 856 gånger
Publicerad 2007-02-01 13:20



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Enkel i alla sina sjungande ord! Mjuk och njutbar att läsa!
Tack!
mvh
Per
2007-03-15

  wayward - taiga
Det var roligt att hitta din sida och här har du skrivit en fin dikt där jag både ser och hör det grågula gräsets milda rasp mot en svalkare luft än det minusvita bettet i vårt månadsskifte här hemma i Sverige.

Allt gott.
2007-02-01

  Lena K Nilsson VIP
Fin...känner att jag står där vid havet!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan