Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mora Knäckebröd finns ej mer i specerihandelns sortiment. Härav följande


Elegi över Mora Knäckebröd

Ej kan jag mig förlika
med hyllorna på ICA,
där din plats gapar tom.
O, knäckebröd från Mora,
hårt är det att förlora
dig för mitt svalg och gom!

Jag knappast blir en fet en,
ty borta är bouqueten
från siljarågens blad.
Ack, mager som en mussvans
blir man av Vasa Husmans
från orten Filipstad.




Fri vers av Cicero
Läst 999 gånger
Publicerad 2005-01-29 10:23



Bookmark and Share


  Bissen
åhh... min kära granne wasa =) råg i ryggen...
2008-04-01

  Deva
Fina rim och en härlig rytm i denna roliga brödlängtansdikt..
2005-04-10

  Ilana
få betalat av Mora Knäckebröd för reklamen du gör
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Cicero
Cicero