Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett vilset Löv..


Ge mig din hand, kram min
smek min kind, torka bort min tår

Ge mig dina tankar för en stund
vill veta om du tänker på mig?

Så som jag tänker på dig

Ge mig din famn, vill vara hos dig
håll om mig bara, för en stund

Ge mig din längtan, så som jag längtar
Vill veta om du ser på mig?

Så som jag ser på dig

Ge mig din värme, så som jag behöver den
För om en liten stund faller jag ner som ett
vilset löv nära dig

Plockar du då upp mig?













Fri vers av Lindizz
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-01 15:50



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Väldigt fint skrivet..ska spara denna..=) ..kram
2007-02-03

  Micael Axelsson
Så oerhört förbjudet gulligt skrivet... som en stilla undran, i all dess försiktighet, om nyfikenheten om vad den andra ser, ser den så som man själv ser... för då ser den ju att lövet, att det är Du.

Tycker om det du har fångat här... *tänker och tycker*
2007-02-02

  Lilla My* VIP
En så vackert skriven dikt!
O jag instämmer med alla andra:)
den sista versen är så fiin!
2007-02-02

  Söder
Så fint... Gillar verkligen den här raden "För om en liten stund faller jag ner som ett vilset löv nära dig".
2007-02-01

  nettizen
Saknad, vädjan kanske en liten smula hopp också..... hav förtröstan, klart jag plockar upp!
*kramar om*
2007-02-01

  Lena K Nilsson VIP
Så fint skrivet!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz