Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR LÄRT MIG 8

ATT VI HAR ALLA ETT ANSVAR FÖR DET VI GÖR
HUR DÅLIGT VI ÄN MÅR

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-02-01 18:24



Bookmark and Share


  thyra
Håller bara med dig till en del, men en text att diskutera utifrån.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G