Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte om jag dödar dig först, baby



jag tycker om handgranater och blodstänk och
kala träd med skatbon och
psykoterapeuter & silverskedar till
lejonen i djungeln

töm mig; dug med mig går jag för långt om jag
älskar dig litegrann går jag för långt om jag
ristar in ditt namn i armen bara för att
aldrig nånsin glömma
aldrig nånsin lämna kvar

din kärlek är som en lång giraff med
fläckar som skär in som naglar i huden och
din hals är så otroligt lång men kan du inte
böja dig ner lite älskling?

bussarna slutar aldrig gå gumman






Fri vers av livet
Läst 679 gånger
Publicerad 2007-03-04 22:00



Bookmark and Share


    Morbide
den här satte sig fast direkt
grymt bra skrivet
2007-03-07

  verkligen
aaaaaaaaaaaah detta är så bra så att jag blir galen
näst sista stycket är så vackert
och det där med giraffen visar hur bar fantasi du har
för mig säger den här dikten att genomonda männsikor också kan älska
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet