Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR LÄRT MIG 9

ATT DU HAR TVÅ VAL.
DU KAN KONTROLLERA DIN ATTITYD
ELLER SÅ KONTROLLERAR DEN DIG
Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-02-01 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G