Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omgjord 14.e mars 2oo9


sken-vinterkräksjukan.

En del saker är inte så jäkla självklara
Sånt här är inte alltid lätt, jag vet det
Been there, done that, got a t-shirt

Ett litet tips:
I slutet av festen
jag kommer befinna mig på i framtiden.
Du kommer hitta mig bland skärvorna på bordet.

Du kommer finna mig läspande och överaskad

Jag mådde illa för dig.
En hel vecka

Jag hoppas så hårt att du också fick en gång i tiden
testa på en känsla av vingar
Sprött och osäkert som fan
men utan vingar faller man

musik kommer dåna i dina öron
dansadansa och någon skriker
DETTA ÄR HEMMA, DETTA ÄR ETT HEM FÖR OSS

Jag bad dig aldrig att gå
men du vägrade att stanna.

jag undrar om du vet vad du gjorde med mig
vad jag gjorde för dig

när du
ser på mig
Sådär.





Fri vers av Sofia i hatstaden
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden