Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till tröst för här i Oslo är fredag ingeting


Det är Fredag igen

vi är egentligen alla lika fula när vi försöker.
vi är egentligen alla lika vackra när vi gråter.
vi är egentligen alla lika borta från det vi en gång var vi är egentligen alla lika små.

Det är ingen och alla som fryser
det är ingen och alla som dör.
Danserna går fortfarande
jag är lika ledsen idag som igår.

Jag skulle aldrig be dig om något
Jag skulle aldrig be dig
att rädda mig




Fri vers av fannen
Läst 832 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-02 16:47



Bookmark and Share


    Umbrella
den var så bra, gillar den verkligen. :D super! applåd ska du få.
2007-08-29

  Bump
<3
2007-05-27

    crapcat
den här är fin
sorgsen på nåt sätt
men fin
2007-05-25

  Paraply
baskerbra och precis som sushisöt sa:
allting
i mitten och i början och i slutet.
men jag är jättetrött förlåt,
jag orkar inte skriva mera men du är jätteduktig!

puss på näsan
2007-02-07

  Freya
du.

jag älskar det första stycket MEST

dom andra är också bra
men inte lika bra som det första
oj
det första är OJ
2007-02-06

    Sushi
slutet var bäst
och början
och allt i mitten
2007-02-05

  Atena
en fin dikt om det som man känner igen väldigt väl. tack!
2007-02-02

    BetweenTheLines
fin
2007-02-02

  Samndra
jättefin :D känner mej så nu :D tack
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum