Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta små (;

Runda små kinder

litet gulligt leénde

gulliga småbarn (:




Bunden vers (Haiku) av Tuva Lisa**
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-02-02 21:42



Bookmark and Share


    Suzylu*
Ja visst är dom söta små ulliga gulliga mjuka :D
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**