Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan flickas död

Två flickor vandrar bland gråa gränder
de är ensam där dom går
Medans dom inte märker
kommer en man och slår den ena till döds
Hon får ligga där vid gränden
till någon kommer förbi

Han tar sedan den andra
och slår henne medvetslöst
Och allting blir svart
När hon vaknar igen
Så sitter hon i ett rum
Ett litet rum

Bara fem fot bred och lång
och 9 fot upp till taket
När hon inte ser suddigt mer
Ser hon sina händer
Dom är bundna vid stolen och fötterna därmed

Det finns en liten spricka
där hon sorgset tittar ut
Hon sitter där och svälter
tills tiden rinner ut ...






Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 734 gånger
Publicerad 2007-02-02 21:55



Bookmark and Share


  tjort
Jävlar. Du skriver verkligen gripande för att vara så ung.
2007-11-04

    I.d
A den var skitbra!, jag gillar också mest den sista raden.
2007-10-07

  devilsangel
Vad fint skrivet! Så ung, och skriver redan så sorgligt och berörande? Kram
2007-03-18

    Gyllene Varg
Verkligheten kan vara riktigt hemsk, så som du har beskrivit här. Din dikt framkallar nästan kalla kårar, den är rak och berättande men ändå känslosam och sorglig. Starkt skrivet!
2007-02-06

    Suzylu*
Den är så sorglig tuvs men den är så bra jag älskar den verkligen mest de sista radera:

\"Det finns en liten spricka där hon sorgset tittar ut, Hon sitter där och väntar tills tiden rinner ut...\"
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**