Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast jag vaknade upp utan dig vid min sida. och hela världen var genast mycket kallare.


solskenssmak och regnfobi



jag sprang till flygplatsen
där du stod och väntade
du kysste mig djupt
liksom ur detta universumet
och världen omkring försvann

vi höll ihop i fyra långa dagar
med solskenssmak och regnfobi
vädret skiftade till varmt
och världen brann för oss
ja, bara för oss

vi brann liksom med;
ditt eldiga hår
och mitt eldiga hår
vi blir aldrig till aska
nej, inte vi inte

och du höll mig varje natt
som om jag skulle försvinna
ur dina starka varma armar
jag önskar jag kunde stanna
där för all tid,
förevigt




Fri vers av ms jessicaever
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-02-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever