Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leva livet


titta ner från stjärnorna



jag ska leva jag ska dö

jag ska växa som ett frö

mina blommar vackra stilla

ska nu blomma av min vilja


jag ska ta dig utihand

och flyga till en regnbågsrand

sätta oss på lila kanten

och kolla ner på silverbranten


vila huvudet på dina knän

och kolla upp mot rosa trän

gråta tårar av mitt skratt

och springa ut i stjärnenatt


säga att jag älskar dig

och veta att du älskar mig

sjunga högt i skogens leko

och få tillbaka vackert eko




Fri vers av hanziz
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-02-03 10:16



Bookmark and Share


  Juliaah
nejmen gud vad söt :-)
den här gjorde mig jätteglad hanna!
älskar dej <3
2007-07-27

  tessilago
Jag verkligen älskar ditt sätt att skriva. Denna är så poetisk vacker och för mig och min fantasi till ett land där allt är vackert.
Tack!!!!!!!
2007-02-19

  om en Siri
jälvar va underbar dikt!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz