Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilkrach

Det går snabbare
Snabbare än du kan se
Träden viner förbi
Viner förbi mig och
stannar bakom
(så som alla som betydde
något för mig)

Kan någon koppla fast
Mig i ett säkerhetsbälte
Så att jag kan stanna
Ha en försäkring när
Jag krockar med livet

Igen





Fri vers av Vinterdiamant
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-02-03 10:44



Bookmark and Share


    Keiju
Oj! jag föll som en fura för denna texten, jag kände igen mig själv i den. känslan när man krockar med livet.
Min enda tröst är väl att man lär sig och förhoppningsvis inte gör samma misstag igen.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie