Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmordsbenägenhet.

Jag vill sprätta upp ärmarna,
Till tusen mer än vad jag någonsin har gjort.
Jag vill ta världens alla droger,
Och just nu bara dö jävligt fort.
Du har hamnat i ett kemiskt helvete, och låter mig inte gå nära.
Jag ignorerar allt fan du säger just nu,
För jag tänker ta dina sorger och besvär, och bort med dom bära.
Jag är så jävla arg, besviken,
Och kan inte sluta tänka på dom unga liken.
Hur bra jag skulle passa in där,
Ung, förtvivlad, krossad av allt det här.
Förr var mina armar uppe i 37 öppna sår.
Nu är jag uppe i 51, på armar och lår.
Det enda sättet jag tänker flytta mig härifrån, är om ni bär mig på psykets jävla bår.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-03 17:55



Bookmark and Share


  Blumma.
hårda starka ord. me like.
2007-03-28

  Merrlina
åhh älskar denna text
bokmärker
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben