Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I eget sällskap

det är inte
för att du är den du är
mer för att jag inte är vad du är
eller vad du vill att jag ska vara

allra mest så vill jag
vara mig själv
med dig

men hellre är jag utan dig
än mig




Övriga genrer av carimba
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-02-03 19:59



Bookmark and Share


  Söder
riktigt bra tankar här... man ska vara sig själv... alltid!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba