Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har pratat med en trasig själ i 24 timmar

Allt är precis som det
inte
borde vara
Jag orkar inte hålla
ditt huvud
i mina händer längre
Orkar inte hålla dig
kvar även fast jag
orkade
igår

Och du sa att vi nog räddade hennes liv då

Varför
tror jag det skulle vara
lättande
om du tog ett sista andetag
nu?
Jag vill hålla dig kvar, fast
jag orkar inte hålla dig kvar men,
jag tror jag måste hålla dig kvar
ändå

Ska det vara mitt
ansvar
att be dig stanna, att
be dig sluta ta de där vita
runda sakerna, ska det vara
vårat
ansvar att slå in siffrorna
ett.
ett.
två.

Jag orkar inte, jag
är svag, jag är för liten, för
klen
för sånt här, ja
i min ålder
ska man inte orka sånt här
Man ska helst inte ens
veta nåt om
sånt här

Orkar inte höra ditt
jävla tjat
om att du vill
leka kissa
pyssla kissa
hålla snöboll kissa
vinka kissa
dricka kissa


(Hör ni mig, ja
hör ni mig, är micken
på?
Ett två
Ett två
Ett ett två
)




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 589 gånger
Publicerad 2007-02-03 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint. Va duktig du är.
2009-04-22

    pika
Ska det vara mitt
ansvar
att be dig stanna, att
be dig sluta ta de där vita
runda sakerna, ska det vara
vårat
ansvar att slå in siffrorna
ett.
ett.
två.
*__* perfekt
2007-08-16

    Albion
(Hör ni mig, ja
hör ni mig, är micken
på?
Ett två
Ett två
Ett ett två)

Och, det är det där som jag tror gör hela allting så fruktansvärt bra, och jag vet själv hur det var den där kvällen och kvällarna efter. I vår ålder ska vi helst inte veta att det går att ta fler än en, kanske två tabletter. Vi är alldeles för små. Det jag ville säga var iallafall att det är en otroligt bra dikt. Och nu låter det som att jag inte känner dig alls. Menmen.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty