Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En battle med min f.d. skrivarvän Mattias Karlsson om vem som är bäst. Det vet ju alla att det är jag;)


Nettan vs. Mattias. Rond II

Snack!

 

Vad är det där för snack

är du din egen hejarklack.

Verkligheten kan du ingenting om, visst

Ja, det var väl då synd om dig, så trist.

Jag fattar inte vad du tjatar om

den där plaketten kan du se dig om

efter, och inte ska du snacka och dilla

om att alla en jävla rocker gilla.

Och legend är du inte ett dugg mer än jag

för det jag säger är ändå din lag.

Musan du tror du har till vän

jag tar ditt vad på tusen spänn.

Jag är den med moves och ord

så ställ inte upp, du blir bara bortgjort.

Killen, grabben, mannen om du vill

lugna ner dig ett hekto och sitt bara still.

En brud, en guss med glans och stil

det är mig dom vill ha, mil efter mil.

Du säger att du är fördomsfri

ja vad säger du om onani.

För med det kommer du att få syssla

när dina tre minuter är slut och du med dem

kära wannabe, det är då du hälsar hem.

Du ler men glöm ej bort en sak

I have the secret ingredient här fram och där bak.

Att kämpa emot tjänar ingenting till

jag är ute efter ett poetrykill.

Sist men inte minst en vink till dej

den som skrattar sist är inte grabb utan tjej.

Word!

 

 

 




Fri vers av Nettan
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-02-04 00:40



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
*skrattar hjärtligt så han nästan kiknar*

Wordbattle is in da house, who\'s gonna be step down as the mouse...

*hejar nog helst inte på någon... *

Förrutom i smyg då... *damn it, sa jag det högt?!*
2007-02-25

  Albert
jag hejar så klart på dig
du vinner på KO
i femte ronden
2007-02-05

    Mattias Karlsson
Du kan ju inte ens korrekturläsa, än mindre battla med en hjälte på scen, fast du har snygga ben;)
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan