Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börjar bli låååååååååångtrååååkigt utan motstånd!


Nettan vs. Mattias. Rond IV

 

Sing a long, King-kong!

 

Du har rytm, du har stil, du har klass

Ja, jag erkänner din tunga är vass.

Men visst ska det mera till

än en önskan att man bara vill

vinna en tävlig i att använda sin trut.

Ha något att säga annars åker du ut!

Själen behöver ju sin, soul food

därför är det dags för lite, nytt blod.

Det kommer att bli tronskifte nu.

Joho då det kommer det visst det du

och vad ska jag med mantel till

när jag tar spiran med sexappeal.

Men låt dig inte luras av min sköna yta

jag får ändå ord att vackert flyta.

Ur munnen och över läpparna likt smör

får tyst på varje norrländsk charmör.

Det enda som kommer röra sig i huvudet på dej

är vilken härlig ordvrängande tjej.

Tillsammans kan vi hitta på någonting

Ja kanske göra ingenting

eller, bara världsbäst knock-out lyrik på rim

kommer, du förstår, ge otroligt mycket stim

pengar, jo men visst lockar det, till syvende och sist

gör livet som är kvar allt annat än trist.

Ja Halländsk granit och Norrländsk blast

finns ingen chans att vi kommer last.

Synd att vi inte bor i samma län

det hade gjort poetry slammen mera frän.

För förändra världen kan inte bara män

säg, kan det vara något du haft på känn?

Jag kommer kanske mista en tand eller två

men jag kommer tillslut stå upprätt ändå.

För jag har humor, utan snopp

och en alldeles helt fantastisk kropp.

Den ska jag massera med glamor, ros och rom

ta ett glas champagne och sedan börja om.

 

 

 




Fri vers av Nettan
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-04 00:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om det sorgliga \'innehållet\' du pratar på om

konstigt att snoppen jämt skall användas att drämma till killar med, som om någon alls kan påverka sin kropp före födseln, att gå på kroppen är bara fegt tycker jag, som om en kille skulle säga nåt vajsing om kvinnokroppen, det är bara fegstil
nä, kom med någonting bättre än att gå inpå bara skinnet
att försöka vinna på sex känns också löjligt
vad gör du sedan då när kroppen din sviker?

nä, bättre kan du nog, tös
gärna rim, men med innehåll o klös
2007-02-26

  Söder
Intressant ordfajt det här... lägger mig inte i, men gillar slutraderna i denna dikt... champagne är gott...
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan