Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör det ont att älska...och att älskas...för att det blir så starkt...


Lycka

Att få älska dej...

och älskas tillbaka...

är största lyckan...

för mej att bejaka.


Du fyller mina tomrum...

i själ och hjärta...

Du fyller min kropp...

med kärleksfull smärta.


Alla mina tankar...

hela min tid...

kretsar kring dej...

eller nära bredvid.


Vill känna din närhet...

din kärlek och värme...



Min längtan värker i hela kroppen...


....och runt omkring mej är allting svagt rosa...
...och lite dimmigt...




Fri vers av S. Johansson
Läst 539 gånger
Publicerad 2007-02-04 08:02



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Vackert vackert!!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson