Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

En skugga drog fram å en person kommer in,
-Jag vet vad du vill ha, så ta kokain.

-Vem är du? å vad vill du mej?,
-Du vet vem jag är, lita på mej.

De är Jag som är lagens väktare,
jag är pappa till alla horsare å alla som sitter häktade.

Du behöver inte vara rädd för mej,
du är som en son för mej.

För vem bryr sig om rättvisa å regler?,
nu är du med mig, så de blir seger.

-Men jag har inte bestämt mig än,
-Vad?
-Om jag vill ha dig som vän.

Äh, sudda bort din sura min,
fattar du de ditt jävla vårdsvin.

Skuggan är ju över oss!,
så ta ett vapen, kämpa, slåss.

Jag tar upp en tärning å slänger den,
shit, jag förlorade å han vann igen...




Fri vers av jobby
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-02-04 13:11



Bookmark and Share


  Malina
Oj oj oj, det här kommer bli långt. Visste inte vilken text jag skulle skriva en kommenar till, ville inte skriva på båda. Jag älskar kontrasterna i dina texter, verkligen älskar. Du är som den bästa musiken, faller en i smaken och ändrar ens humör. Jag vet att du kommer tacka när du läser det här, men fan det är jag som ska tacka. Det sköna är att man måste tänka lite för att fatta poängen i det du skriver, men utan att veta om det så har man redan fattat hela texten utan att tänka efter, sjukt kompliserat men sant. På något sätt skapar jag mer livsglädje när jag läser dina texter, Du är sjukt bra, och fan vad jag har saknat.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby