Det är ju jag ju *ler brett*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju jag ju *ler brett*


Levnadsessen

 


Dra inte ur proppen
till mitt livselexir
Låt mig få simma här
och känna mig lycklig och fri

Sug inte musten
ur min levnadsessens
Den som gör mig rusig
och hög på kärleken

Punktera inte ballongen med
mina svävande lyckohormoner
Låt dem fylla mitt inre med
empatiska visioner

Rensa inte bort tankarna
från min gallenpanna
Låt dem etsa sig fast
Här får de lov att stanna

Försök inte räta ut mina
krokiga vinklar
Utan alla vindlande gångar
-Vore det inte jag

Försök inte tämja
min upproriska själ
Det är den som driver mig
vidare trots all misär

Kapa inte av mina
brister och fel
Den felande länken
finns, och gör mig hel

Censurer inte orden
\'deleta\' inte det jag säger
Sudda inte bort
en bit av mig




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 1071 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-04 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson