Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver prata

Jag behöver prata, och jag vill prata nu.
Jag vill prata med någon som lyssnar,
någon som förstår. Inte bara någon som ser
att jag är nere och blir nyfiken på vad, och när de får
veta, var det inte så himla intressant som de trodde att de skulle va.
De bara nickar och går där ifrån.
Jag höll på att börja gråta för 5:e gången idag, och seriöst,
är jag så jäkla trött på allt. Vänner som sviker, idiotisk skola, dumma speglar och smala människor som klagar på allt fett de har.
Jag vill prata, jag vill gråta, jag vill vara lycklig igen.
Men om jag inte hittar någon som lyssnar då?
Då får jag väll fortsätta såhär. Gå runt som en jävla zombie.
Skratta utanpå, gråta innuti. Jag behöver snacka med dig ett tag?




Fri vers av september07
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-02-04 18:46



Bookmark and Share


  Freya
åh.











(jag kommer kanske inte förstå, inte allt. men jag ska försöka lyssna, och jag tänker inte gå.)

Och om själva texten så säger jag bara att jag fryyyyyser

PUSSBARNKRAMBANAN!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07