Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en korridor på femte våningen

 

låg liket av dina vingar kvar

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av TiVa
Läst 694 gånger
Publicerad 2007-02-04 20:07



Bookmark and Share


  Madjori
Hoppsan!..Låter fantasin flöda och känner starkt för dessa få ord.
Tack!
2007-02-06

  Lars Granlöf
Grymt talande.
2007-02-05

  Herr Morris
många steg
till himlen

där vingar
ej behövs


Oj så starkt!!
2007-02-04

  ***Wicke***
Oj,,, satte hjärtat i halsgropen när jag läste denna. det sa bara pang. tog hårt.
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa