Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reprisen kommer igen - nu med de tappade kuriveringarna och några små ändringar, har även bytt rubriken. Den handlar om min allra första förälskelse



Från far till son

Jag tyckte du var vacker
och med stolhet
läste jag för dig i bussen
det var ju så svårt för dig

Vi gjorde dina läxor också
mina blev kvar
till hemkomsten


Du var den snabbaste killen
i hela byaskolan
och den starkaste
Ve den som gjorde mig illa...


Vad jag än gjorde
försvarade du mig
- och ingen får veta
vad du kallade fröken för


Du var den enda
som fick anspela på
min litenhet
När du kallade mig stumpan
var jag lycklig


Idag är jag lycklig
att möta din son på fritids
Jag tycker han är vacker
läser med glädje för honom
i väntan på dig
–det är ju så svårt för er

Han är den snabbaste
och starkaste
på hela skolan
-sin far upp i dagen

men det är inte mig han försvarar
och ingen får veta
vad han kallar mig för...




Fri vers av carimba
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-02-04 21:24



Bookmark and Share


    Elie
så mycket känslor och kärlek,
gillar din text skarpt!
2007-02-04

    sunnanvind
Tycker om din text!
Den speglar så mycket
värme o kärlek! Bra!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba