Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser fortfarande...

 

 

Blev förvånad när de stod där

så stolta samt ödmjuka

framför mig på bordet

i genomskinlig vas

Tre, med blad så gröna

Kyss till himlen skickat

Tre rosor magnifika

pastellbleka, ljusgröna blad

Deras kanter rosa

Trodde de var tygfinesser

Hade fel, kom nära

De doftade vanilj

Gammaldags glass

 

Tre rosor

Tre systrar

Magnifika




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-02-04 23:14



Bookmark and Share


  Szelest
Jättefin, underbar! \"Tre rosor, tre systrar, magnifika\" så vackert och: \" tre med blad så gröna, kyss till himmelen skickat, tre rosor magnifika\" Jättefint!!!
Språk:10
Form:10
Helhet:10
Känsla:10 Kram/Szelest
2007-04-04

    Manuela
Underbart!
Kan riktigt känna doften av de vackra stolta rosorna!
Väldigt målande skrivet..bravo!
2007-02-09

    Gyllene Varg
Mm.. mycket stämmningsfullt. Ord som ger en varm känsla och vacker sinnebild..
(\'Kyss till himlen skickat\' denna rad är bara så vacker, gör dikten lite extra speciell på ngt sätt..)
Nog är det något särskillt med de där rosorna..
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter