Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får min kropp att skaka

i ord jag säger
du finns
i varje tanke, varje andetag
ryms du i
det var jag, det var jag
skulden var helt och hållet min
och plågan är helt och hållet på min sida




Fri vers av Mimmilainen
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-02-05 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen