Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diktargeniet

utsökt ord
jag förväntar mig inte att du ska kunna gallra ut
men jag ser mina ord, de som bränner
sticker, petar, river, sticker
och de som inte gör det




Fri vers av Mimmilainen
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-02-05 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen