Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äsch... så obetydlig o kort så jag struntar i beskrivningen...o förresten rubriken säger ju allt....


botten upp...



.... du finner den fasta marken

först när botten är nådd...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-09 22:40



Bookmark and Share


    Lillemor
Det är väl dax att börja klättra upp då...
2007-02-10

  sabina stark
Klockrent. Tar som bokmärke. Tack
2007-02-10

  SusanneStrömstedt
Du är allt lite klurig du :)
Bra skrivet!
2007-02-10

  yoyyo
kanske det :)
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk