Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31/1-07 skrevs denna.. om en sak som hände förut..


Smärta

Du tog min hand

Hjärtat högg till

Mina tårar rann




Fri vers av Cicki
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-02-05 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki