Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens barn

Silversnön i månens sken
blänker i midnattstimman.
Genom mörkret ser jag
den vackraste av bestar.
Vargen ser mig, glödande ögon,
nattens barn är här med mig.
Tänderna blänker som knivar
tystnaden har lagt sig över skogen.
Här i natten blir hon och jag en,
vi ser in i varandra. Vi nattens barn.




Fri vers av Hellberg
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-05 19:37



Bookmark and Share


    Issand. VIP
vacker .. vackert! =)
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg