Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka

handlingarna kommer ikapp tankarna
kanske aldrig
och varje tanke är flyktig och svår
och varje liv är så bräckligt




Fri vers av Mimmilainen
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-02-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen