Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag i dag



Jag är en ny person
med en ny pasion...

...LIVET!






Fri vers av Therés
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:18



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Oj! Att så lite kan säga så mycket!
Störtskönt!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!