Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt egoistiska hjärta



Mitt hjärta bär det inte längre
det tröttar verkligen ut henne
vad det än är du gör
så gör du henne gammal, du gör henne trött
Och det slår inte som förr
inte åt någonting
det har aldrig varit så slött som nu
Kan vi inte stanna upp
kan vi inte vila våra hjärtan
bara för några slag
skicka dom på en charter
åtminstone en weekend
Kan vi inte låta dom hitta varann igen
Mitt hjärta vill bara ha ditt
Inget annat förstår henne som ditt
Nätterna igenom vänder hon sig i mitt bröst
håller mig vaken
så egoistisk hon är
att blanda in mig
Jag bara bär henne och hennes ändlösa saknad
igenom dag efter dag
och baddar henne de nätter det bränner som värst
men vad får jag?
Hon är som ett barn, mitt hjärta
så väldigt naiv
och hon stör mig
Jag har bättre saker att göra
än att laga brustna hjärtan
jag ska varna henne
det är vad jag ska göra




Fri vers av ElinBeatrice
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-05 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinBeatrice
ElinBeatrice