Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imaginärt..endast.

LETA DIG FRAM GENOM ALLT SOM DU ÖNSKAT FINNA...
HÄR HOS MIG FINNS ENDAST DET DU TROR.




Fri vers av synda
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-02-06 00:22



Bookmark and Share


  Sanchez
helt fantastiskt sagt,
- ibland är vi så enkelspåriga så vi ser bara det vi vill se
det är bra när det vi (i vår enkelspårighet) ser det som är bra, det positiva, men det är desto sämre när vi ser bara det negativa
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

synda