Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

niagras fall

somliga tror jag är glad
för jag ler så vackert

andra tror jag är spydig
för jag hånler hela dagen

ingen förstår
att i mitt inre

flödar
NIAGRAS tårar
längs såriga klipphällar


somliga tror
att krökta läppar
är själens spegel

andra tror
att blottade tänder
är ett hot

ingen förstår
att det är min fallskärm
skyddar mitt mjuka inre
från goda råd
och björntjänster




Fri vers av Gabrielle
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-02-06 13:21



Bookmark and Share


  thyra
Innehållet känns igen, lättläst uppställning. Är det Niagara du menar så har ett a fallit bort. Läsvärd text.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle