Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilopaus

 

Du, min följeslagare och vän

Vi har vandrat länge nu

med huvuden så tunga

och värkgenomströmmade kroppar

 

Kom min vän, låt oss sova en stund

Tömma sinnet i glömska

helt nära och drömlöst

- djupt nedbäddade i  kärleken

 

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-02-06 13:48



Bookmark and Share


  thyra
Tycker om hela, men sista raden som bomull. Vacker.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena