Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar är man bara så trött... men sen drar man på för fullt igen

Tidig morgon

Jag lever
det tror jag i alla fall

och

du lever visst också min älskling
det tror jag nog

Barnen de lever
det VET och HÖR jag




Fri vers av Therés
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-02-06 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!