Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man behöver lungor att fylla för att kunna ropa



jag önskar jag kunde ro

när vinden med livlös
hand smeker januarihav och ber
om en krusad spegelbild
ett svar

men natten har gått in i havet och faller djupare in

jag önskar mina segel blev till åror då
för vinden kan bara viska




Fri vers av frostyran
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-06 18:27



Bookmark and Share


  Carlita
fina önskningar inbakade i vackra ord,

som känns härliga att läsa :)
2007-04-02

  Jessica Ebbesson
Poetiskt och vackert så det förslår!
2007-02-06

    Ängel i regnet
mycket djupt och mycket bra. Förtrollande!
2007-02-06

  Mikael Lövkvist
Vilken underbar dikt. Längtansfull,
vädjande, och ändå stilla, och djupt vis.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran