Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vänskap så stark

När ditt inre gråter och allt känns tomt, när vännerna sviker och allt gör ont.
När hjärtat plågas av varje slag, när du tror att det aldrig mer ska bli dag.
När natten är mörk, frukta ej, jag är alltid här för att leda dig.
Livet är svårt och allt kan kännas kallt, men jag lovar att jag offrar allt,
För att du aldrig ska gråta av blod. Det kallas vänskap, inte mod.




Fri vers av tyllman
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-02-06 18:36



Bookmark and Share


  Johnny Chow
naw den var jättefiiinn xD hmm undrar om jag också har modet som flyter i blodet :S haha xD
2007-02-08

  Sanchez VIP
fint skrivet om vänskap.
jag har vänner som jag kan tänka mig göra detta för och som jag vet att de kommer (och har gjort det förut) det samma för mig så jag förstår precis hur du menar. Fint!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

tyllman
tyllman