Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Din badrumsspegel


din badrumsspegel;

jag gömmer mina känslor

i osynlig skrift




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 1067 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-06 19:17



Bookmark and Share


  aol
ja så fint skrivet, gillas
2010-06-21

  Shininkagemusha
Snyggt. Tajt och målande.
2007-04-24

  annso.fie
Snyggt skrivet! Lite lagom mystiskt sådär :)
2007-02-10

  AndersN
Vi får be Jof införa den kategorin också eller så får man ange det i ingress. :)
2007-02-09

  Paulina LH VIP
Texten är en senryu. :)
2007-02-09

  AndersN
Som tveksam till hon, din, jag, mig osv i haiku så ,
nej det var inget vidare.
2007-02-09

    BetweenTheLines
häftigt nice
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP