Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Madeby;Mejaniie`


Beskriv

Som en vind kom du och blåste bort min smärta.
Du förälskade min själ och stal mitt hjärta.
Helt besatt, jag log hela tiden.
Dina läppar var mjuka, sköna som siden.
Tryggheten jag kände när jag låg i din famn
fick mig att förstå, Jag måste gå i land.




Fri vers av meel_
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-02-07 11:58



Bookmark and Share


  Arte
ohh vackert ! och poesin liksom flyter med..
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

meel_