Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vacuum



I skyddet av utanförskapet
dit varken ljus
eller skugga
når
sitter hon
omfamnad av - ingenting

där

mellan overkligt
och verkligt
söker hon
sitt osårbara jag

där

mellan nutid och framtid
vakar hon
 väntar

sig själv




Fri vers av carimba
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 21:22



Bookmark and Share


  kath
där i den väntan föds så mycket styrka ... men det är en väntan som är mycket slitsam ....

jag tycker om hela dikten och början är mycket mycket fin och jag bokmärker
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

carimba