Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN SA..



DU ÄR EN BILLIG HORA

JASÅ..? ÅTMINSTONE FÅR JAG BETALT FÖR DET JAG GÖR.
SÅ FRÅGA DIG SJÄLV VEM FAN SOM ÄR BILLIGAST.




Fri vers av synda
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-02-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda