Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helad

Mönster
i fårad hud
flagor
av smärta komna

spår av
livserfarenhet

varsam hand
bildar nya

av omsorg komna

kärlek

tecknar
i ögats kant
strålar
av harmoni komna

livsglädjens avtryck




Fri vers av carimba
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-02-09 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carimba