Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda Kärleksförklaring


Ibland är du allt en riktig Gris
Ibland till och med ett Svin

Men oftast är du ju
min alldeles egen lille Gullegris


*puss på trynet*




Fri vers av Therés
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-02-08 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!