Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om tid


Tiden lider inte, den bara går

Tiden har inget medlidande
den väntar inte på dig
om du sacker efter
och tillåter ingen framför sig

Den enda framtid du kan se
den finns i din fantasi
men med tiden förstår du
att det inte är mycket du bestämmer

hur det ska bli

Det som har varit har du koll på
men du kan inte gå tillbaka
och få det ogjort det som skett
och det du önskar inte hänt

Men nu, just nu, har du chansen
om du orkar och vill att se till
att livet blir något
och ungefär går i den riktning

som gör det gott att leva för dig.






Fri vers av Dionysius
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-02-08 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius