Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och sen orkade jag inte mer, som vanligt


H2o


Det som rinner ur mina ögon
är saltare än kranvatten





Fri vers av unhappyvoices
Läst 1091 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-08 20:19



Bookmark and Share


  jaghetersara
hej du är lite duktig
jag är också ledsen ibland
fast
det kanske bara är påhitt
whatever. den är fasligt bra.
jag gillar dej lite fast
jag känner inte dej. men jag
gillar dej. i alla fall den här textsaken.
det är inte ens en mening men
äh. hjärtis på den
2007-08-02

    bottle of pop
precis som majbarn sa, efter att ha läst den några gånger förstår man hur verklgit bra den är.
2007-05-25

    majbarn
åh
jag tycker att
den här texten är den finaste på poeter just nu
första gången jag läste den
tyckte jag att den var liksom
ord
men efter att ha läst tre gånger till

äh
jag tycker den är alldedes hopplös
och alldedes genialisk
äh
jag vet inte vad jag ska skriva
hejdå.

fast ps. jag vill se ut som du
2007-02-15

  jaghetersara
det som kommer ur mina ögon nu
är också saltare än kranvatten
2007-02-11

  carmie
jag vågar nästan aldrig skriva sådär kort, men du ska våga för är bra på det!
2007-02-10

  starsail
<3 underbart
du är alltid bäst
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.