Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är ingenting längre

Varför finns det murar
Barriärer
Som skiljer oss åt
Varför ser du mig inte
Som jag ser dig?

Finns det ingenting i mina ögon
Som du tycker om
Ingenting i min röst
Som får dig att
Tappa andan
Bara lite?




Varje sekund utan dig
Är en tår i min ögonvrå
Som aldrig faller




Fri vers av Lithia
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 20:36



Bookmark and Share


    M
sorgligt vacker, en tår som aldrig faller, en rad som står för sig själv
2007-03-04

  ordterroristen
slutet på stycke två;
bara lite
är ju helt underbart härligt
så charmig på något sätt.
Tja, den fångar mig i alla fall! ;)

mvh
/osse.
2007-02-27

  ordterroristen
slutet på stycke två;
bara lite
är ju helt underbart härligt
så charmig på något sätt.
Tja, den fångar mig i alla fall! ;)

mvh
/osse.
2007-02-27

  Bissen
Hur bra som helst... Klappklapp
2007-02-26

  Max T
Kan inte säga nåt annat än att jag håller med. Det där sista är bara så snyggt!
\"Varje sekund utan dig
Är en tår i min ögonvrå
Som aldrig faller\"
Helt underbart
2007-02-14

  Jack E. Gladh VIP
Du är verkligen nära dina känslor , vilket den här dikten bevisar liksom dina andra dikter. Häe tangerar du vemodsgränsen men går inte över den. Är lite förvånad över mogenheten du har.
2007-02-11

  Freeman
Du skriver helt underbart, tack för läsningen, ser fram mot att få läsa resten, så snart jag hinner. --<-<<@
2007-02-11

    Cammo
åhh, vilken fin (L)
2007-02-09

  jaghetersara
vet du just nu känner jag mig exakt så där.
bokmärke
2007-02-09

  Nanno
ohh..så bra skrivet..träffar precis rätt..just nu känner jag exakt så..jätte bra
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia