Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag vore en tjock fet ful ko

kan du förklara för mig
varför du står där, helt naken vid ditt skåp
och påpekar att du är född sån

hur viktigt det är att vi inte trampar
på den där lilla tussilagon
trots att det finns miljoner andra

hur du vägrar äta kött
i skolan, hemma, överhuvudtaget
i hopp om att rädda en ko
... en tjock fet ful ko

medan jag står här
alldeles intil,
iväntan på min räddning

och du räddar en tjock fet ful ko




Fri vers av L.I.E
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-02-08 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.I.E