2009-06-07: Nu kan du lyssna på låten om du vill:

 http://share.ovi.com/media/Trancedancer.Music/Trancedancer.10003

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt som jag en gång vill sätta toner på...så den heter "A Song About You".

2009-06-07: Nu kan du lyssna på låten om du vill:

 http://share.ovi.com/media/Trancedancer.Music/Trancedancer.10003




A Song About You

*

I wanted to write you a beautiful song
about the happiness in my life
the magic day when you came along
and saved me from using the knife

*

I was more dead than alive
vultures tore my body apart
you were brave enough to dive
deep down below to save my heart

*

you came in the middle of the night
and brightened my dark sky
showed me how to reach the light
and told me I would never die

*

like an angel from paradise
you left heaven to see me in hell
the devil was fooled by your disguise
a million souls were saved from your spell

*

just like the shining sun
the beauty of your smiling face
you filled my life with so much fun
I felt like I was floating in outer space

*

you opened my eyes and made me see
I just wanted to scream and shout
you set my captured heart free
that's what this song is about

*

I wanted to write a beautiful song
tell the world how much I love you
your understanding made me strong
now I shine as much as you do

*




Fri vers av Freeman
Läst 981 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-09 07:45



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja jag vill gärna höra den,

det är en vacker sångtext med hopp, djup och

transformationskraft:-)

Tack för att du påminde mig om den igen.
2009-06-07

    stellaa
Jag har läst den tusen gånger, och nu läser jagd en igen. Helt fantastisk. Har du ackorden på den? :)
2009-06-07

  Cosmic Johanna
Underbar sång, vet vad den glädjen kan ge, jag vill gärna höra den när tillfälle ges, "läs gärna min sång cosmic mother."tack och applåder, bokmärker.
2009-01-09

  Freeman
Tack för alla underbara kommentarer som ni skrivit...ord som gett mig både styrka och glädje. Jag fick den tonsatt av en jättefin skrivarvän...så vill någon höra den, bara säg till.

Tycker om er alla därute! <3
2008-09-13

    Elie
nästa gång jag kommer hem till dig vill jag att du sjunger denna så att mina tårar forsar ner för kinden ännu mer än vad dom gör nu. underbart bra skrivet! <3
2007-02-15

    stellaa
HELT FANTASTISKT! sätt toner till det här och hela världen kommer applådera :)inte blev det redaktionens val, men mitt val och mitt bokmärke =)
2007-02-13

    Enannan
Jag skulle verkligen villja höra den här
texten framförd med underbara toner till,
starta ett band vet jag!
Fantastisk!
2007-02-12

  Merrlina
<3<3<3<3
2007-02-09

    sunnanvind
Vackert... Sätt ton på den nu
så vi får höra den oxå!
2007-02-09

  nettizen
Wow...... strong words....
Vackert!
2007-02-09

    Kärlek är
Vilken kärlek!
2007-02-09

    Lindizz
Åh såå fint...*ler stort*
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman